Wybór imienia


© tollerka.deviantart.com

Serbia. Garo, Maki, Manda, Masha, Maza, Meda, Moca, Mrak, Mrki.

Słowacja. Bora, Brigita, Edna, Fibi.

Słowenia. Bafin, Baloo, Lin, Lora.

Somalia. Blarb.

Syria. Cyrena.

Szwecja. Ada, Aesirs, Alizarin, Andhrimnir, Asgard, Balder, Bamse, Beyla, Bil, Bjart, Blid, Bor, Bragi, Brak, Brynhild, Buri, Byggvir, Chagall’s Priscilla, Denaka, Einar, Eir, Fenja, Fiske, Fitthoran, Flicka, Forseti, Frey, Freya, Frid, Frigg, Fröding, Fulla, Gefion, Gersimi, Gipzy, Gna, Gondul, Gördis, Gösta, Gullveig, Gunn, Harn, Häxan, Hedda, Heimdall, Herfjotur, Hermod, Hildr, Hjördis, Hjuki, Hlin, Hlokk, Hnoss, Hodur, Hoenir, Idun, Jarmo, Jöns, Ludwig, Lugi, Magni, Märtha, Meile, Modgunn, Modi, Nanna, Nerthus, Niorun, Nixxon, Njord, NumNutz, Od, Plexus, Pösen, PotchieMacher, Rist, Röja, Roskva, Saga, Sif, Sigyn, Sjofn, Skirnir, Skogul, Skuld, Snotra, Sölve, Spöket, Svava, Svinto, Syn, Tess, Thor, Thrud, Tjalfi, Ulfig, Ull, Urd, Vali, Var, Ve, Verdandi, Vidar, Vili, Yngwie, Zantana, Zappy, Zäta.

Szwajcaria. Berner, Davos.